gebruikersregistratie, leden beheren en efficiënt drukwerk opmaken

Software

We hebben diverse software tools om het jou makkelijker te maken: LP-online toegangscontrole voor gebruikersregistratie, cardmanagement voor het beheren van passen en (persoons)gegevens en Ober web2print om efficiënt drukwerk te kunnen opmaken.

LP-online toegangscontrole

LP-online is een budgetvriendelijke web-applicatie en bestaat als basis uit een database. Hiermee kunt u (persoons)gegevens verzamelen en beheren.

Cardmanagement

Ons cardmanagement systeem is een applicatie voor het eenvoudig en centraal beheren van passen, persoonsgegevens en andere datastromen uit verschillende applicaties.

Ober web2print

Met onze Ober web2print applicatie kunt u al uw fysieke communicatie-uitingen op eenvoudige, efficiënte en kostenbesparende wijze creëren, aanpassen, beheren en bestellen.

Aanwezigheidsregistratie van LP-online

Een handige module voor het makkelijk bijhouden van de aanwezigheid en opkomst van deelnemers bij evenementen en bijeenkomsten. Ook met name geschikt voor docenten die aanwezigheidsregistratie van hun studenten digitaal willen regelen. De gebruiker heeft de beschikking over eigen inlog en kan hier zijn lessen/evenementen in aanmaken en de registratie van leerlingen en bezoekers bijhouden.

Zoveel groepen en personen bijhouden als je wilt

Exporteren van gegevens naar .csv of .pdf

Eenvoudig genereren van lijst met aan- en afwezigen

Aanwezigheidsregistratie overzichtsscherm
Over ons