online ledenpas voor iedereen

Digitale pas voor jouw vereniging stichting zorgorganisatie winkel school event

Ontwerp zonder titel

Duurzaam inzetbaar

Met de digitale pas heeft ieder lid, iedere klant, bezoeker of personeelslid een persoonlijke digitale pas op zijn/ haar smartphone. 

Je kunt jouw digitale ledenpas ophalen via een toegestuurde link in een e-mail. Vervolgens kun je deze live pas op je smartphone opslaan als app. Zodat je altijd de pas bij de hand hebt. 

De digitale pas is een duurzaam alternatief voor de PVC pas, oftewel de bedrukte pasjes. 

 

In jouw huisstijl

  • Per organisatie wordt het systeem ingericht met een op maat gemaakte pas in de gewenste huisstijl met daarin de variabele velden zoals bijvoorbeeld naam, lid- of klantnummer, pasfoto, barcode, QR-code of andere tekst etc.
  • De benodigde/ gewenste velden worden vooraf besproken.
  • De pas zal altijd een uniek kenmerk krijgen om te laten zien dat het geen screenshot is!
  • Een internetverbinding is nodig om de pas te kunnen tonen.

digitaal en milieubewust

Bespaar op kosten

Laat onnodige werkzaamheden uit handen nemen en bespaar op kosten.

Laat jaarlijkse werkzaamheden rondom verzendingen van fysieke passen uit handen nemen door over te stappen naar digitaal. Hiermee voorkom je als ledenorganisatie onnodige uitgaven en creëer je meer tijd voor hoofdactiviteiten. Daarbij heeft ieder lid altijd zijn eigen gepersonaliseerde digitale pas. Kies eenvoudig voor digitaal en milieubewust. Bespaar hierdoor op kosten en houd meer tijd over voor hoofdactiviteiten.

Upgrade jouw digitale pas

LedenPas alleen, of alles in één

Wil jij jouw leden een digitale pas aanbieden, jouw klanten een klantenpas, bezoekers van jouw event een geldig toegangsbewijs of personeel een identiteitspas of toegangspas voor jouw organisatie? Dan is de digitale pas van LedenPas ideaal.  

Is een digitale pas niet afdoende en wil jij meer uit jouw leden halen? Ga dan voor de app Tiim. De app omvat de digitale pas van Ledenpas (indien nodig) én zoveel meer. Kies hierin de modules die jij wilt inzetten, zoals nieuwsberichten, webshop, chatfunctie of events. Ontdek de app.

Digitale pas

Persoonlijke digitale pas op jouw smartphone

De digitale Ledenpas is het alternatief voor alle fysieke (leden)passen. Met een digitale pas heeft ieder lid altijd zijn eigen digitale pas op zijn/ haar mobiele telefoon. De pas is voor iedereen toegankelijk en toepasbaar.

Alles voor jouw leden, verenigd in één app

Wij snappen dat niet iedereen een technisch talent is, of soms heb je er gewoon de tijd niet voor. Wij doen het beheer van jouw app. Een nieuwsbericht, evenement of mededeling? Mail ons team en wij zorgen dat je bericht onder de aandacht komt.

Vraag een offerte aan

Meer weten of een digitale pas de oplossing is voor jouw organisatie? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.