Chipcards

Chipcards geven toegang, bieden voordelen en maken het mogelijk om tegoed in te zetten. Sterker nog, er is nog veel meer mogelijk met de chip pas die we dagelijks allemaal gebruiken. Wij bieden de mogelijkheid tot personaliseren, om hier binnen jouw bedrijf, vereniging of voor een ander initiatief gebruik van te maken.

Wij laten graag zien wat er mogelijk is. Ontdek de groene passen als duurzame keuze, de RFID cards en bijvoorbeeld de security ID passen. We zijn gespecialiseerd in allerlei soorten ledenpassen en chipcards, specifiek afgestemd op het doel dat je daarmee voor ogen hebt.

Pas maken voor jouw organisatie?

Personaliseren: met bedrukking

Uiteraard kunnen we de chipcards volledig voor je personaliseren. Dus wil je die graag laten maken in de kleuren van de huisstijl, gaat het je om de bedrijfsnaam of om het logo van jouw vereniging, instelling of bedrijf? We kunnen het allemaal bedrukken. Op die manier past het precies in de rest van de huisstijl.

Dat geldt zowel voor de fysieke passen in PVC als voor de digitale (leden)passen die we uitbrengen. Wat dat betreft zorg je er fysiek en online voor dat het allemaal goed op elkaar aansluit en precies past bij de manier waarop je jouw bedrijf, vereniging of instelling wilt presenteren.

Digitale pas op de smartphone

Met de digitale pas heeft ieder lid, iedere klant, bezoeker of personeelslid een persoonlijke digitale pas op zijn/ haar smartphone. Duurzaam & milieubewust.

Plastic PVC pas

Er zijn oneindig veel verschillende soorten, materialen en toepassingen voor plastic passen.

Groene pas (zonder PVC)

Alternatief voor de traditionele plastic pas: een 100% PVC-vrije pas met behoud van kwaliteit van de ‘normale’ PVC-pas.

Chip pas

De chipcard kennen we ook wel als chip pas. Zo’n pas gebruiken we allemaal regelmatig, bijvoorbeeld om te pinnen. Het biedt veel meer mogelijkheden, zowel om toegang te krijgen als om voordelen aan te bieden. Dat kan met een traditionele pas, net als in een PVC-vrij materiaal.

Geïntegreerde passen

Legitimatie mogelijkheid

Gepersonaliseerd en in huisstijl

Barcode en/ of QR-code

Toegang voor personeel

Voordeel voor leden

Chipcards

De chipcards zijn beschikbaar in verschillende stijlen en we kunnen de passen personaliseren. Bovendien kunnen we daar allerlei onderdelen aan toevoegen voor de veiligheid en bijvoorbeeld om contactloze communicatie mogelijk te maken. Dus weet je precies wat er nodig is, maar zoek je een specialist om het uit te voeren? Dat is waar we sterk in zijn.

Digitaal alternatief

Heb je geen chipcard nodig en zoek je een digitaal alternatief? Een digitale pas is bijvoorbeeld goed geschikt voor verenigingen. We leggen je graag uit over de verschillende voordelen, om daar ook zelf gebruik van te gaan maken.

chipcards

En wil je meer weten over de beste manier om leden te binden of meer klanten te verzamelen? Download ons whitepaper, waarin we alvast 10 praktische tips bieden.

4.3/5
5/5
4/5
Meer weten?

Wil je meer weten over onze chipcards? Je kunt naar ons bellen, mailen of maak gebruik van het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met je op!

072 850 10 90
Pas maken voor jouw organisatie?