Wij gaan door waar anderen stoppen

Niets is teveel gevraagd, van opmaak, tot versturen en beheren. Wij regelen het voor jouw organisatie.

Wij zijn een totaaloplosser en – ontzorger en met de jarenlange ervaring, specialistische kennis is er altijd een oplossing voor jouw vraag. 

Kernwaarden: vernieuwend, flexibel, klantgericht en betrouwbaar.
Media Point pitstop

LedenPas, onderdeel van Media Point B.V.

Media Point is in 1997 van start gegaan met het bieden van een totaaloplossing (grafisch en logistiek) aan haar opdrachtgevers. Naar dagelijks blijkt voorziet onze focus, totaaloplosser en – ontzorger, in een duidelijke behoefte.

Met een sterk grafisch profiel, uitstekende bereikbaarheid en beschikbaarheid, biedt Media Point de flexibiliteit en daadkrachtige oplossingen die haar opdrachtgevers verwachten. Bij vele opdrachtgevers hebben reorganisaties geleid tot sterk afgeslankte organisaties die hun processen optimaal willen/moeten automatiseren. Zij willen hun diensten dan ook, waar mogelijk, outsourcen bij specialistische leveranciers met een zo breed mogelijk profiel op hun vakgebied.

Media Point heeft hier relevante ervaring, specialistische kennis en een innovatief karakter. We bewegen graag mee met de nieuwe technologische mogelijkheden om voortdurend kostenbewaking en efficiency te realiseren en gebruikers zodanig te faciliteren dat zij zich op hun kerntaken kunnen richten.

Onze visie

Het communicatielandschap heeft een vlucht genomen in allerlei vormen. Organisaties willen zichtbaar blijven. Zowel leden als organisaties vragen zich af wat nog relevant is.

Om als organisatie relevant te blijven in de digitale wereld moeten organisaties veel investeren in verandering, kennis en IT.

De (leden)organisatie van de toekomst beschikt over onderscheidend vermogen en kan invulling geven aan de maatschappelijke vraag.

Onze missie

Wij geloven in de kracht van (leden)organisaties en willen hen helpen door te ontzorgen. Wij bieden communicatie tools die laagdrempelig, makkelijk en veilig zijn. Met als doel dat (leden)organisaties zich kunnen richten op het werven en behouden van leden en hun leden het gevoel te geven van waarde te zijn.

LedenPas is onderdeel van Media Point B.V.

Media-Point-Newtonstraat