Verschillende soorten passen in briefpapier

Geïntegreerde pas

Geïntegreerde pas is een brief en pas in één: briefpapier met een uitneembaar pasje. De pas is op creditcardformaat en afgewerkt met een lasergeschikte folie. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid om tegelijkertijd met de brieftekst ook de pas te personaliseren.

Het briefpapier en het pasje zijn voorgedrukt in de gewenste lay-out. Met een laserprinter worden de variabelen op de brief en pas geprint. Ook bestaat er een mogelijkheid om vooraf een pasfoto op de pas te printen, maar aanbrengen door de pashouder is ook een optie.

De ontvanger van de geïntegreerde pas kan het voorgestanste pasje zelf eenvoudig uit het briefpapier halen. Het pasje kan vervolgens op iedere plaats op het briefpapier worden gepositioneerd, waarin rechtsonder het meest gebruikelijke is.

voorbeeld pas veh

Verschillende soorten passen in briefpapier

Naast de standaard geïntegreerde pas zijn er ook nog andere soorten passen in briefpapier, bijvoorbeeld:

  • Doordrukpas: de pas wordt uit de brief gedrukt waardoor er een ‘gat’ in de brief komt te zitten.
  • Zelfklevende geïntegreerde pas: hierbij trek je de pas uit de brief en plak je de voor- en achterzijde van de pas vervolgens aan elkaar. Dit is vooral handig als het pasje aan beide zijden gepersonaliseerd mag worden.
 

Voor kleine oplages is het ook mogelijk om zelf geïntegreerde passen te printen met een geschikte laserprinter. Grotere oplages worden doorgaans door ons verwerkt.

voorbeeld Google geïntegreerde pas

Toepassingen van de geïntegreerde pas

Met de geïntegreerde pas zijn er vele toepassingen mogelijk. Bijvoorbeeld tijdelijke (beurs)badges om op locatie te printen, ledenpassen, verhuismailing of een servicepas met gecombineerde etiketten of stickers.

Wij verzorgen de gehele mailing, bekijk hier onze fulfilment mogelijkheden.