RFID card

De RFID card is een contactloze chipkaart, dankzij de draadloze communicatie die er kan plaatsvinden. Sterker nog, de communicatie vindt contactloos plaats. Een kleine tap of alleen maar in de buurt houden is voldoende om de informatie over te brengen. Dat biedt allerlei mogelijkheden, waarover we je graag meer vertellen.

We zijn gespecialiseerd in passen en kaarten met een RFID chip. Dat betekent dat je kiest voor een RFID card, geschikt voor allerlei toepassingen. Het gaat om Mifare en om Desfire, afhankelijk van de toepassing en de uitvoering waar je voor kiest. Onze experts denken graag met je mee, afgestemd op de manier waarop je er in de praktijk gebruik van wilt maken.

Pas maken voor jouw organisatie?

RFID card uit voorraad

De passen met RFID chip zijn goed geschikt voor bijvoorbeeld toegangscontrole of als betaalkaart. Het biedt allerlei mogelijkheden en de passen hebben we vaak gewoon op voorraad. Zoek je een RFID card met specifieke mogelijkheden? Geef ons aan waar het om gaat, dan kunnen we de kaarten bestellen en die alsnog zo snel mogelijk leveren.

Digitale pas op de smartphone

Met de digitale pas heeft ieder lid, iedere klant, bezoeker of personeelslid een persoonlijke digitale pas op zijn/ haar smartphone. Duurzaam & milieubewust.

Plastic PVC pas

Er zijn oneindig veel verschillende soorten, materialen en toepassingen voor plastic passen.

Groene pas (zonder PVC)

Alternatief voor de traditionele plastic pas: een 100% PVC-vrije pas met behoud van kwaliteit van de ‘normale’ PVC-pas.

Low- en high-frequency

De RFID card is er in verschillende uitvoeringen. Het gaat in alle gevallen om kaarten die draadloos kunnen communiceren om gegevens uit te wisselen. Wat er verschilt is de manier waarop dat gebeurt, bijvoorbeeld op basis van high frequency of low frequency. De kaarten hoeven in beide gevallen geen contact te maken. Daardoor is de kans op storing een stuk kleiner en is de verwerkingstijd veel korter.

We bieden mogelijkheden voor low frequency en high frequency:

  • Low-frequency
    Op basis van 125 kHZ gaat het om een bereik van 2 tot 100 centimeter. Dat is bijvoorbeeld ideaal als toegangspas.
  • High-frequency
    Bij 13.56 mHz gaat het om een bereik van 3 tot 10 centimeter. Dat is goed geschikt voor bijvoorbeeld registratiesystemen.

Uiteraard adviseren we graag over de beide systemen, om je te helpen de juiste keuze te maken. Dus twijfel je tussen de verschillende varianten of heb je een bepaald doel voor ogen? Geef het ons aan, de kans is groot dat we je precies kunnen aangeven welke RFID card het best geschikt is.

Geïntegreerde passen

Legitimatie mogelijkheid

Gepersonaliseerd en in huisstijl

Barcode en/ of QR-code

Toegang voor personeel

Voordeel voor leden

Contactloze chipkaart of digitale pas

Met de RFID card kies je voor een contactloze chipkaart. Heb je de RFID-functionaliteit niet nodig en zoek je een digitale pas, zoals veel verenigingen? Je hebt dan helemaal geen fysieke pas meer nodig.

RFID card

Wil je de RFID card bestellen? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden om leden aan jouw vereniging te binden? Download ons whitepaper, waarin we alvast 10 praktische tips bieden.

4.3/5
5/5
4/5
Meer weten?

Wil je meer weten over onze RFID card? Je kunt naar ons bellen, mailen of maak gebruik van het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met je op!

072 850 10 90
Pas maken voor jouw organisatie?