Personeelspas

De personeelspas geeft toegang, geeft korting of biedt andere voordelen die je belangrijk vindt. Hoe je er ook gebruik van wilt maken, wij zorgen ervoor dat personeel een (digitale) pas of kaart ontvangt. Dat geldt voor bestaande medewerkers en voor nieuwe talenten, natuurlijk in jullie eigen huisstijl, met bedrijfsnaam en het logo en gepersonaliseerd met persoonsgegevens en eventueel een pasfoto.

We zijn gespecialiseerd in personeelspassen, personeelskaarten en digitale oplossingen. Personeel kan zich daarmee legitimeren en toegang krijgen of profiteren van andere voordelen. Bovendien bieden we allerlei mogelijkheden tot personaliseren én beveiligen. Op die manier gebruik je precies de pas waar je naar op zoek bent.

Pas maken voor jouw organisatie?

Digitaal of zonder PVC

De personeelspas is er zowel fysiek op PVC als in een digitale variant. En zoek je naar een duurzaam alternatief voor de bekende plastic passen? Gebruik dan onze groene pas, zonder PVC. Ben je benieuwd hoe we digitaal dezelfde voordelen en hetzelfde gemak kunnen bieden als met een fysieke kaart?

Dat is waar we sterk in zijn. Sterker nog, we kunnen zelfs geïntegreerde passen leveren. Het gaat om een brief met een pas in één, zodat medewerkers de pas kunnen uitnemen en die kunnen gebruiken. Wat dat betreft bieden we alle vormen en mogelijkheden, inclusief alle opties, voordelen en extra’s waar je naar op zoek bent.

Digitale pas op de smartphone

Met de digitale pas heeft ieder lid, iedere klant, bezoeker of personeelslid een persoonlijke digitale pas op zijn/ haar smartphone. Duurzaam & milieubewust.

Plastic PVC pas

Er zijn oneindig veel verschillende soorten, materialen en toepassingen voor plastic passen.

Groene pas (zonder PVC)

Alternatief voor de traditionele plastic pas: een 100% PVC-vrije pas met behoud van kwaliteit van de ‘normale’ PVC-pas.

Personeelskaart

De personeelspas of personeelskaart is goed geschikt om medewerkers toegang te geven tot bepaalde afdelingen of andere ruimten. We kunnen de pas voorzien van zowel RFID als van verschillende oplossingen voor security. Dus zoek je naar een pas voor personeel met speciale (onzichtbare) inkt, microprinting, een hologram of een holografische folie? Het zijn slechts een paar van de mogelijkheden die we bieden. Vertel ons waar je naar op zoek bent, dan gaan we er graag mee aan de slag.

Geïntegreerde passen

Legitimatie mogelijkheid

Gepersonaliseerd en in huisstijl

Barcode en/ of QR-code

Toegang voor personeel

Voordeel voor leden

Digitale pas voor personeel

Net zo makkelijk kunnen we een digitale pas ontwikkelen voor personeel. Dat doen we voor allerlei opdrachtgevers, zowel voor bedrijven als voor verenigingen. Op die manier werken we optimaal duurzaam, terwijl we tegelijkertijd allerlei mogelijkheden bieden.

Met een QR-code en bijvoorbeeld een pasfoto, een barcode en een klantnummer kunnen we allerlei voordelen en mogelijkheden bieden. Bovendien geven we de pas een uniek kenmerk mee, om te voorkomen dat een screenshot dezelfde voordelen oplevert.

Personeelspas

Denk je aan een personeelspas en ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Of zoek je naar een manier om meer mensen of leden te binden, zoals bij een vereniging? Download ons whitepaper, waarin we alvast 10 praktische tips bieden.

4.3/5
5/5
4/5
Meer weten?

Wil je meer weten over onze personeelspas? Je kunt naar ons bellen, mailen of maak gebruik van het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met je op!

072 850 10 90
Pas maken voor jouw organisatie?