voor iedere ledenpas een passende oplossing

Ledenpassen

Onze digitale- en PVC ledenpassen kun je voor diverse doeleinden gebruiken. Je kunt de ledenpassen inzetten als personeelspas, ledenpas, studentenpas, klantenpas, membercard, giftcard of cadeaukaart, legitimatiepas, security pas en nog veel meer.

Digitale pas

Met ledenpassen op uw smartphone staat u altijd in contact met uw klanten en/of leden! Een gepersonaliseerde pas in een app met bijvoorbeeld een QR code of barcode. Bekijk onze digitale oplossingen.

PVC pas

PVC ledenpassen zijn voor diverse toepassingen en in verschillende materialen beschikbaar. Een gepersonaliseerde plastic pas of groene pas met een barcode, chip of magneetstrook.

Geïntegreerde pas

Een brief en pas in één: briefpapier met een uitneembaar pasje. De pas is op creditcardformaat en afgewerkt met een folie. Kortom, briefpapier en pasje in jouw huisstijl.

Digitale- en groene pas een duurzaam alternatief

Duurzame ledenpas

Laat jaarlijkse werkzaamheden rondom verzendingen van fysieke ledenpassen uit handen nemen door over te stappen naar digitaal. Hiermee voorkom je als ledenorganisatie onnodige uitgaven en creëer je meer tijd voor hoofdactiviteiten. Kies eenvoudig voor digitaal en milieubewust.

creditcard formaat

ISO-7810

De meest voorkomende plastic pas is de gelamineerde pas van PVC op het formaat van een creditcard. Wij leveren plastic passen die voldoen aan de internationale ISO-7810 creditcardnormen. De standaard afmeting is 86×54 mm met een dikte van 0,76 mm. 

meerdere mogeijkheden

Niet alleen voor leden

Niet alleen zijn digitale ledenpassen of PVC passen voor leden, de passen zijn ook geschikt voor bijvoorbeeld een klantenkaart, bezoekerspas, giftcard, beursbadge, personeelspas. Alles is mogelijk en wij denken graag met jou mee.

canstockphoto74617803
product-school-5H0p6JPUHbI-unsplash

Heb je nog vragen?

Vraag ons raak

Je kunt altijd bij ons een vrijblijvende offerte opvragen. Vul ons contactformulier in of bel ons: 072 – 850 10 90. 

De prijs is afhankelijk van jouw wensen. Er zijn veel mogelijkheden in uitvoering en aantallen. Één ding is zeker, de digitale ledenpassen hoeft niet verzonden te worden. Informeer naar de diverse mogelijkheden.

Er is geen minimale bestelhoeveelheid, maar natuurlijk zijn een paar pasjes duurder per stuk dan pasjes in grote oplage. Vraag vrijblijvend naar een prijsopgaaf.

Wij zijn compliant aan de AVG. De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) brengt aangescherpte verplichtingen met zich mee op het gebied van databescherming. De AVG vraagt om de nodige aanpassingen in de verwerking van persoonsgegevens. Data is bij ons in veilige handen.

Je kunt er voor kiezen om zelf een opmaak te (laten) maken en naar ons op te sturen volgens de aanleverspecificaties, of wij helpen jou daarbij. Wij hebben vormgevers die een opmaak voor jouw digitale- of pvc pas kunnen maken.

Chippassen zijn zogenaamde contactkaarten omdat de pas en de leesapparatuur fysiek contact met elkaar moeten maken om gegevens uit te wisselen. Een chippas of smartcard is een plastic pas met een (zichtbare) chip. De informatie is opgeslagen in deze geheugenchip. Chippassen worden vaak gebruikt bij toegangscontrole, als telefoonkaart of als betaalpas. Lees hier meer over RFID/ chippassen.

LedenPas genereert op basis van een database een barcode of QR code. Barcodes zijn er in verschillende types. Voordat barcodes gebruikt kunnen worden, wordt er eerst afgestemd welke barcodetype nodig is.

Heb je een andere vraag? Wij helpen je graag verder, mail ons naar info@mediapoint.nl of bel naar 072 – 850 10 90.

Get in touch

Wil je graag advies over de keuze digitale pas, PVC pas of geïntegreerde pas? Neem dan contact met ons op, wij geven graag een vrijblijvend advies.

ledenpassen