software

LP-online toegangscontrole

LP-online is een budgetvriendelijke web-applicatie en bestaat als basis uit een database. Hiermee kunt u (persoons)gegevens verzamelen en beheren.

Met LP-online regelt u eenvoudig aanwezigheidsregistratie, bezoekersregistratie en toegangscontrole. Op termijn komen er steeds meer modules bij. U kunt eenvoudig beginnen en op elk gewenst moment uitbreiden, zowel qua modules als het aantal gebruikers. Het enige wat u nodig heeft is een werkende internetverbinding en een account bij LP-online. Wij kunnen dit account snel en gemakkelijk voor u inrichten.

LP-online is geschikt voor alle typen organisaties, ongeacht het aantal medewerkers, bezoekers en/of locaties.

Aanwezigheidsregistratie

Een handige module voor het makkelijk bijhouden van de aanwezigheid en opkomst van deelnemers bij evenementen en bijeenkomsten. Ook met name geschikt voor docenten die aanwezigheidsregistratie van hun studenten digitaal willen regelen. De gebruiker heeft de beschikking over eigen inlog en kan hier zijn lessen/evenementen in aanmaken en de registratie van leerlingen en bezoekers bijhouden.

Aanwezigheidsregistratie overzichtsscherm

Bezoekersregistratie

U wilt weten wie uw bedrijf betreedt en verlaat. Zo houdt u zicht op het aantal mensen dat aanwezig is. Bij eventuele calamiteiten kunt u direct een lijst met aanwezigen uitdraaien. Bezoekers worden bij binnenkomst welkom geheten en krijgen -eventueel na het zetten van een handtekening- een bezoekerspas uitgereikt. Met een pas is de bezoeker als zodanig herkenbaar. De gegevens van de bezoeker worden tijdelijk aan de bezoekerspas gekoppeld.

De module genereert een compleet overzicht van historie van gegevens van welke bezoeker wanneer is geweest, hoe lang en bij welke medewerker.

bezoekersregistratie

Toegangscontrole

Met deze module is het mogelijk om door middel van het scannen van een pas met chip of barcode een persoon wel of geen toegang te verlenen tot een gebouw of evenement.
Toegangsvoorwaarden zijn op verschillende niveaus in te stellen, bijvoorbeeld op leeftijd.

Het is ook mogelijk om (een deel van) de database met gegevens te delen met andere bedrijven, als er bijvoorbeeld een zwarte lijst van bezoekers wordt bijgehouden.