Geïntegreerde pas

Een brief en pas in één: briefpapier met een uitneembaar pasje. De pas is op creditcardformaat en afgewerkt met een lasergeschikte folie. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid om tegelijkertijd met de brieftekst ook de pas te personaliseren.

Het briefpapier en het pasje zijn voorgedrukt met de juiste lay-out. Met een laserprinter worden de variabelen op de brief en pas geprint. Er bestaat ook een mogelijkheid om vooraf een pasfoto op de pas te printen, maar deze kan ook eenvoudig door de pashouder zelf worden aangebracht.

De ontvanger kan het voorgestanste pasje zelf eenvoudig uit het briefpapier halen. Het pasje kan op iedere plaats op het briefpapier worden gepositioneerd, maar rechtsonder is het meest gebruikelijk. VEH-geintegreerde-pas

Verschillende soorten passen in briefpapier

Naast deze standaard geïntegreerde pas zijn er ook nog andere soorten passen in briefpapier:

  • Doordrukpas: de pas wordt uit de brief gedrukt waardoor er een ‘gat’ in de brief komt te zitten.
  • Zelfklevende geïntegreerde pas: hierbij trek je de pas uit de brief en plak je de voor- en achterzijde van de pas vervolgens aan elkaar. Dit is vooral handig als het pasje aan beide zijden dient te worden gepersonaliseerd.

Voor kleine oplages is het ook mogelijk om zelf geïntegreerde passen te printen met een geschikte laserprinter. Grote oplages worden doorgaans door ons verwerkt.

Google-geintegreerde-pas

Toepassingen van de geïntegreerde pas

Met de geïntegreerde pas zijn vele toepassingen mogelijk. Tijdelijke (beurs)badges om op locatie te printen, ledenpassen, verhuismailing of een servicepas met gecombineerde etiketten of stickers.

Wij verzorgen voor u de gehele mailing. Bekijk onze fulfilment mogelijkheden.