Verlaagde tarieven

Vanwege het succes van onze digitale ledenpas hebben wij besloten de tarieven te verlagen. Informeer naar de prijzen en mogelijkheden.

Bij Ledenpas zijn we experts in verschillende soorten passen, zoals ledenpassen, personeelspassen, Chips cards, RFID cards, ledenverenigingspassen en identiteitspassen. Deze passen kunnen gebruikt worden door leden of personeel om zich te identificeren, toegang te krijgen (tot bepaalde ruimtes) of om te profiteren van verschillende voordelen. Bovendien bieden we diverse mogelijkheden om de passen te personaliseren en te beveiligen, zodat je altijd de pas krijgt die perfect bij jouw behoeften past.

Informeren naar de verlaagde tarieven?

Dé partner in passen

In tegenstelling tot traditionele PVC- of plastic passen bieden wij ook een digitale ledenpas aan. Een digitale pas stelt elk lid in staat om altijd zijn eigen pas bij de hand te hebben via zijn of haar smartphone.

Geïntegreerde passen

Legitimatie mogelijkheid

Gepersonaliseerd en in huisstijl

Barcode en/ of QR-code

Toegang voor personeel

Voordeel voor leden

4.3/5
5/5
4/5
Meer weten?

Wil je meer weten over onze personeelspas? Je kunt naar ons bellen, mailen of maak gebruik van het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met je op!

072 850 10 90
Informeren naar de verlaagde tarieven?