VouwCard®

De VouwCard® is een prima middel om uw organisatie en haar specialiteiten op een vernieuwende en handzame manier aan klanten en relaties te presenteren. Het is een vorm van pocketmedia: veel informatie op een handzame manier verpakt.

Voor vele toepassingen geschikt

De VouwCard® is geschikt voor een breed scala aan toepassingen, gaat langer mee en wordt sneller bewaard dan bijv. een flyer. Door deze hoge attentiewaarde zal de boodschap langer bij de ontvanger blijven hangen.

Onze standaard VouwCard® bestaat uit twee plastic pasjes op creditcardformaat met daartussen een zigzag gevouwen papieren insert bestaande uit zes panelen, welke in te vullen zijn met foto’s en/of tekst. Door de plastic voor- en achterzijde is het een duurzamer middel dan pocketmedia met papieren covers.

VouwCard® is in verschillende formaten en uitvoeringen te verkrijgen. Naast onze standaard uitvoering met 6 panelen kunnen wij ook andere formaten leveren:

  • met een uitvouwbare pagina wanneer u veel informatie op een compacte manier wilt presenteren;
  • met meer dan 6 panelen;
  • met papieren covers als het om een éénmalige actie gaat.
Er zijn oneindig veel mogelijkheden!

We bieden consumenten ook de gelegenheid om een VouwCard® te maken. Al vanaf 1 item te bestellen. Ga daarvoor naar onze web2print-applicatie op VouwCard.nl