Pas maken?

Je wilt een pas maken: hoe pak je dat aan? Wij zijn gespecialiseerd in PVC- en plastic passen voor ledenpassen, personeelspassen, giftcards en alle andere pasjes waar je aan denkt. Dus wil je de pashouders voordelen bieden, gaat het om klanten, medewerkers of om de leden? Wat jouw doel ook is, wij kunnen het pasje maken waar je naar zoekt.

Laat een pas maken voor de leden van jouw vereniging, voor medewerkers van jouw bedrijf of voor klanten die je voordelen wilt bieden. Wij maken identiteitspassen, klantpassen, personeelspassen, cadeaukaarten, giftcards en bijvoorbeeld lidmaatschapspassen, zowel met als zonder chip. Denk bijvoorbeeld aan een RFID chip of passen met andere speciale kenmerken op het gebied van security.

Pas maken voor jouw organisatie?

Laten bedrukken

De pas die we maken kunnen we natuurlijk professioneel voor je bedrukken. Dat doen we in een specifieke huisstijl, met een bedrijfsnaam of de naam van jouw vereniging en bijvoorbeeld met een logo. Dat biedt de kans om de pas in de eigen huisstijl te personaliseren.

Met een chip, speciale veiligheidskenmerken en natuurlijk in het gewenste materiaal zorgen we precies voor de pas die je graag wilt laten maken. Dus denk je aan een duurzame pas zonder PVC of twijfel je zelfs tussen een fysieke pas en een digitale pas? Wij vertellen je graag meer over de diverse mogelijkheden.

Digitale pas op de smartphone

Met de digitale pas heeft ieder lid, iedere klant, bezoeker of personeelslid een persoonlijke digitale pas op zijn/ haar smartphone. Duurzaam & milieubewust.

Plastic PVC pas

Er zijn oneindig veel verschillende soorten, materialen en toepassingen voor plastic passen.

Groene pas (zonder PVC)

Alternatief voor de traditionele plastic pas: een 100% PVC-vrije pas met behoud van kwaliteit van de ‘normale’ PVC-pas.

Pas(je) laten maken

Wil je een pas laten maken en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Onze passen zijn geschikt voor voordelen, voor medewerkers, leden en allerlei andere toepassingen. Bovendien kunnen pashouders de pas gebruiken als legitimatie en voor security.

De pas bieden we bedrukt en netjes afgewerkt aan, eventueel zelfs geïntegreerd in een brief. Op die manier vormen de pas en de brief in eerste instantie één geheel. Het is de meest professionele presentatie, goed geschikt voor klanten, medewerkers of anderen aan wie je de pas wilt uitdelen.

Geïntegreerde passen

Legitimatie mogelijkheid

Gepersonaliseerd en in huisstijl

Barcode en/ of QR-code

Toegang voor personeel

Voordeel voor leden

Fysieke of digitale pas

Je wilt een pas maken. Wil je dat fysiek laten doen met allerlei soorten passen. Of kies een digitale pas die misschien ook de mogelijkheden biedt die je zoekt. Met een QR-code, een foto en een uniek kenmerk is het digitale alternatief vaak heel goed geschikt. De digitale pas komt bijvoorbeeld goed tot z’n recht voor veel verenigingen waar we voor werken.

Tip: zoek je een duurzaam alternatief voor de fysieke plastic pas? Onze groene pas is 100% PVC-vrij en bevat tegelijkertijd alle voordelen van passen zoals je die kent.

pas maken

Pas maken

Wil je een pas maken en zoek je naar de beste manier? Laat je adviseren door onze ervaren specialisten. Wij weten wat er mogelijk is en stemmen de pas precies af op waar je naar op zoek bent. En wil je meer weten over hoe je leden of klant bindt aan jouw vereniging? Download hier onze whitepaper, waarin we alvast 10 praktische tips bieden.

4.3/5
5/5
4/5
Meer weten?

Wil je meer weten over onze digitale ledenpas? Je kunt naar ons bellen, mailen of maak gebruik van het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met je op!

Pas maken voor jouw organisatie?