Pas bedrukken?

Een pas bedrukken: het is een professionele benadering naar jouw leden, klanten en personeel. Wij kunnen alle soorten pasjes bedrukken, bijvoorbeeld in de kleuren van de huisstijl, met de bedrijfsnaam en natuurlijk met het logo. Bovendien kunnen we de passen beveiligingskenmerken meegeven, zoals een RFID chip.

Wil je de pas bedrukken voor leden, voor medewerkers of voor klanten? Om wie het ook gaat, wij zorgen ervoor dat je een professionele pas kunt aanbieden. Zowel de bedrukking als het materiaal van de pas stemmen we graag met je af. Geef met de pas personeel toegang, biedt leden voordeel of vraag naar onze andere mogelijkheden.

Pas maken voor jouw organisatie?

Als ledenpas, personeelspas of cadeaukaart

De passen die we bedrukken zijn geschikt om op allerlei manieren in te zetten. Dus zoek je naar een ledenpas, een personeelspas, een studentenpas, een klantenpas of een membercard? Het is zelfs mogelijk om er een legitimatiepas van te maken of om deze als Security-pas in te zetten.

We kunnen de passen bedrukken en die bovendien helemaal in overleg samenstellen en ontwerpen. Zo zorgen we voor een pas die de gewenste voordelen biedt, die veilig is en die bijvoorbeeld gemaakt is van duurzame materialen. Gebruik daarvoor bijvoorbeeld onze groene pas, die vrij is van PVC.

Tip: denk je aan een bedrukte pas, die klanten, medewerkers of leden digitaal kunnen gebruiken? De digitale pas is een milieubewust en duurzaam alternatief voor de plastic pas. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden.

Digitale pas op de smartphone

Met de digitale pas heeft ieder lid, iedere klant, bezoeker of personeelslid een persoonlijke digitale pas op zijn/ haar smartphone. Duurzaam & milieubewust.

Plastic PVC pas

Er zijn oneindig veel verschillende soorten, materialen en toepassingen voor plastic passen.

Groene pas (zonder PVC)

Alternatief voor de traditionele plastic pas: een 100% PVC-vrije pas met behoud van kwaliteit van de ‘normale’ PVC-pas.

Pasje laten (be)drukken

We kunnen ieder pasje bedrukken en iedere pas drukken. Dus denk je aan de kleuren van de huisstijl, aan een specifiek evenement of een andere stijl? We bedrukken bedrijfsnamen en bedrijfslogo’s, net als al het andere dat je in gedachten hebt voor de ledenpas, personeelspas of de klantenpas. Als jij het kunt bedenken kunnen wij het waarschijnlijk voor je drukken op een pas.

Geïntegreerde passen

Legitimatie mogelijkheid

Gepersonaliseerd en in huisstijl

Barcode en/ of QR-code

Toegang voor personeel

Voordeel voor leden

Fysieke of digitale pas

Natuurlijk kun je een pas bedrukken en die uitdelen aan de leden van jouw vereniging. Toch is het de moeite waard om ook de mogelijkheden van een digitale pas te ontdekken. Steeds meer verenigingen maken daar gebruik van. Zo voorkomen ze dat iemand de pas kan vergeten. Bovendien voorkomt het onnodig gebruik van PVC of andere materialen.

Tip: zoek je een duurzaam alternatief voor de fysieke plastic pas? Onze groene pas is 100% PVC-vrij en bevat tegelijkertijd alle voordelen van passen zoals je die kent.

Digitale pas vereniging

Pas bedrukken

Wil je een pas bedrukken en zoek je daarvoor naar de mogelijkheden? Wij vertellen je er graag meer over, net als over de beste manieren om leden aan jouw vereniging te binden. Download ons whitepaper, waarin we alvast 10 praktische tips bieden.

4.3/5
5/5
4/5
Meer weten?

Wil je meer weten over onze digitale ledenpas? Je kunt naar ons bellen, mailen of maak gebruik van het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met je op!

072 850 10 90
Pas maken voor jouw organisatie?